Buckland St Alexandria NSW – Everlite

The designers vision for The Buckland project was to include a lighting fit which highlighted the modern geometric interior design and transformed the buildings industrial past into a rejuvenated residential space.

We provided our striking linear luminaires within each apartment, custom sized so that it lays parallel to the feature bench top in the apartment’s kitchen. This delivers an even and natural light distribution through the room. We are about the details. Adding strip lighting behind the floating cabinet creates depth to a more compact space. Interior meets exterior. On the balcony transition space our recessed led downlights are fitted as their full coverage and luminous lighting creates the perfect atmosphere for housing entertainment through the night.